Ik ben Theo Bruekers (1957) en sinds 1999 actief als NLP trainer. Tot 2001 heb ik dat gecombineerd met een full time baan in het onderwijs en daarna de stoute schoenen aangetrokken om me volledig op de trainerswereld te storten. Alhoewel NLP voor mij de basis van mijn activiteiten is, heb ik in de loop der jaren mijn vaardigheden verrijkt met het Systemisch Werk (familie en organisatie), Hypnotherapie, Transformational Breathing, The Work van Byron Katie. Uiteraard blijven mij voortdurend mensen en stromingen inspireren, we raken nooit uitgeleerd, en mijn trainingen en opleidingen zijn hiervan doordrenkt. Vanuit mijn missie verbinden en uitwisselen sta ik in de wereld en voor groepen en zijn interactie, doen, ervaren, plezier, humor, spiegelen, luisteren, open staan voor de ander, eigenschappen die je gaat tegenkomen in de opleidingen, trainingen, workshops, coaching.

Onder het motto dat we veel van elkaar kunnen leren, slaan we de handen ineen en is elke activiteit een leuke onderneming, reis, ontdekking van jezelf en de ander.

 

Kijk vooral bij aanbod welke opleidingen, workshops en trainingen ik aanbied.